پنجشنبه ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۵ - ۰۵:۳۱
طنینِ یاران خراسانی در قلب نصف‌جهان

حوزه/میدان انقلاب و امتداد گذر چهارباغ، امروز به رنگ غیرت درآمده بود. مادرانی که فرزندان خردسال خود را به آغوش کشیده بودند، در کنار دختران دهه هشتادی و نودی، جمع فشرده‌ای از یاران خراسانی را تشکیل دادند. اینجا همه چیز زنانه و مجاهدانه بود و همگی آیه مجاهدت را در میدان عمل، تلاوت می‌کردند.

به گزارش خبرگزاری حوزه از اصفهان، عصر امروز، میدان انقلاب اصفهان، قطعه‌ای از جغرافیای مقاومت بود که در سالروز شهادت رئیس‌جمهور مردمی، خادم‌الرضا (ع) شهید آیت‌الله رئیسی و در ایام فراق جانسوز امام شهید، بانوان اصفهانی حماسه‌ای خلق کردند که امتداد خطبه‌های زینبی در کوچه‌های تاریخ بود.

طنینِ یاران خراسانی در قلب نصف‌جهان

میدان انقلاب و امتداد گذر چهارباغ، امروز به رنگ غیرت درآمده بود. مادرانی که فرزندان خردسال خود را به آغوش کشیده بودند، در کنار دختران دهه هشتادی و نودی، جمع فشرده‌ای از یاران خراسانی را تشکیل دادند. اینجا همه چیز زنانه و مجاهدانه بود و همگی آیه مجاهدت را در میدان عمل، تلاوت می‌کردند.

در دستان این شیرزنان، آمیزه‌ای از نمادهای عزت به چشم می‌خورد؛ پرچم سه رنگ جمهوری اسلامی ایران در کنار پرچم‌های زرد رنگ حزب‌الله و جبهه مقاومت در اهتزاز بود. چفیه‌های ایرانی و عربی بر شانه‌ها، پیوند ناگسستنی اصفهان و غزه و لبنان را فریاد می‌زد.

طنینِ یاران خراسانی در قلب نصف‌جهان

پلاکاردهای برافراشته در میان جمعیت، حاوی پیام‌های صریحی به بدخواهان ایران اسلامی بود. جملاتی نظیر «جان رهبری، خط قرمز ماست» و تاکید بر «۱۰ شرط رهبر معظم انقلاب» نشان از بصیرت سیاسی حاضران داشت. یکی از شعارهایی که بر دستان دختران جوان خودنمایی می‌کرد، پیامی راهبردی را به رخ دشمن می‌کشید: «دشمن از دو چیز می‌ترسد؛ پوشش صحیح و حجاب چادر بانوان، و قدرت موشکی ایران». این پلاکاردها به وضوح نشان می‌داد که از دیدگاه این زنان، عفت و اقتدار نظامی، دو بال جدانشدنی برای صیانت از ایران حسینی هستند.

طنینِ یاران خراسانی در قلب نصف‌جهان

لحظاتی از مراسم، با پخش صلوات خاصه امام رضا (ع) به اوج خود رسید و گویی تمام میدان انقلاب و چهارباغ به صحن و سرای رضوی متصل شد. اشک‌های جاری بر گونه‌ها، پیوند این امت با شهید خدمت که عمری خادم آن آستان بود و امام شهید را که در راه ولایت فدا شد، به نمایش گذاشت.

طنینِ یاران خراسانی در قلب نصف‌جهان

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha